2 nieuwe clientondersteuners voor Sint Willebrord

Een nieuwe lente….een nieuw geluid…..
                nieuwe clientondersteuners binnen onze gemeente 

Het onderstaande is een samenvatting van een gesprek tussen Cees van Oorschot, clientondersteuner binnen onze gemeente, en 2 nieuwe kandidaat-clientondersteuners voor Sint Willebrord.
Beide kandidaten kregen na contact met Wethouder Suzanne Breedveld het advies contact te leggen met Cees van Oorschot. In het gesprek dat daaruit volgde, bleek de ambitie van beide dames om bijstand te verlenen aan mensen met een hulpvraag binnen onze gemeente.

Beide dames stellen zich aan u, leden van de KBO Sint Willebrord, voor: Rikie de Knegt en Ina Jansen, beide al jaren woonachtig in St. Willebrord.

Rikie de Knegt
bereikbaar: 06 4262 8795 e-mail: rikiedeknegt@hotmail.com
Ik ben ± een half jaar gepensioneerd en heb de laatste 26 jaren gewerkt in het Amphiaziekenhuis in Breda als kinderverpleegkundige.

Samen met mijn man woon ik al 31 jaar met veel plezier in St. Willebrord, wij hebben 3 volwassen -kinderen met aanhang en 5 kleinkinderen.

Na een gesprek met Suzanne Breedveld en Cees lijkt het mij een uitdaging om voor ieder een luisterend oor te zijn, ondersteuning te bieden bij W.M.O. en of andere hulpvragen.

Ina Jansen
bereikbaar : 06 4262 8878 E-mail: jansenina@home.nl
Thans ben ik werkzaam bij H & J mode in Etten-Leur en bij Uitvaartonderneming Jack Matthijsen in Zundert.

Samen met mijn man Peter woon ik al vanaf 1995 met veel plezier in St. Willebrord.

De reden dat ik mezelf ten dienste wil stellen zijn met name de hulpvragen die er zijn binnen de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Huishoudelijke Hulp, Deeltaxi, Traplift e.d,) en ik het ook fijn vind een helpende hand te bieden waar nodig.

Belangenorganisatie voor senioren