Activiteiten

Jaarlijkse Dag van de Ouderen….zaterdag 6 oktober:
een geslaagd KBO-Sint Willebrord samenzijn!

Het was opnieuw een gezellige middag in het kader van de Dag van de Ouderen. De grote zaal van De Lanteern was net groot genoeg om de vele KBO leden plaats te bieden. Cabaretgroep Steunvast heeft met al de optredens een gezellige sfeer weten te creëren. Meezingen, inhaken en meedeinen; met die fantastische “artiesten” ging dit helemaal vanzelf.

Gezellig samen wat bijkletsen in de pauze, onder het genot van een lekker bakkie KBO-koffie met worstenbrood, met dank aan de RABO bank voor deze warme traktatie.

Complimenten voor Steunvast, voor de acts, voor de uitvoering, voor de (allemaal zelfgemaakte) kleding, voor het aan elkaar praten van de acts, voor de muzikale begeleiding, maar vooral voor het tomeloze enthousiasme waarmee zij de middag invulling hebben gegeven.

Alle KBO leden, dank voor uw komst, gezellig dat u met zovelen bent gekomen!

Ennuh….pssst…zeker niet met de bedoeling om te roddelen….of om de andere leden van Steunvast tekort te willen doen, iedereen was écht fantastisch, maar die Ciske de Rat en die Jantje Koopmans, ik hoorde sómmigen zeggen …dat ze daar nog wel een liedje mee wilden zingen……

Zo zie je maar weer op de dag van de ouderen, die senioren van tegenwoordig…. jong van hart en soms nóg ondeugend!

En wéér mooie foto’s, dank aan Marja van de Beemd!

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Belangenorganisatie voor senioren