Biljarten, lijkt u dat wat?

“Biljartvereniging O.D.S.I. zoekt leden voor team Sint Willebrord”

Dit seizoen spelen weer 85 biljartleden, verdeeld over 17 teams, voor het kampioenschap van de gemeente Rucphen.

De teams zijn afkomstig uit de kerkdorpen Sint Willebrord, Rucphen, Sprundel en Schijf. De competitie (in het libre) wordt gespeeld in De Lanteern, Agora, De Trapkes en De Hoge Dries. Voor Sint Willebrord is nog plaats voor nieuwe leden en bij voldoende aanmelding zelfs voor een tweede team. hebt u interesse of weet u iemand? Laat het dan even weten!

Libre

Bij het libre spel is het de bedoeling om met de speelbal beide andere ballen te raken. Door het regelmatig te spelen is het mogelijk dat je het libre steeds beter onder de knie krijgt en zo ook kleine series kan maken. Bij ODSI ( Ontmoeting Door Sportieve Inspanning) kan men zich aansluiten om zo tot “De Lanteern 2” te komen. Een team bestaat uiteindelijk uit minimaal 5 leden.

De competitie (libre) jaargang 2020 – 2021 start in september. Wij spelen van maandagmiddag tot vrijdagmiddag via een schema bij de diverse kerkdorpen. Totaal gemiddeld speelt een team 1x in de week op verschillende middagen.

Wij zoeken:

De deelnemers zijn gemiddeld 50+ (kan ook jonger zoals bijvoorbeeld werklozen, mensen met een uitkering etc.). De deelnemers die aan deze competitie meedoen zijn een vertegenwoordiging uit bijna alle kerkdorpen van de gemeente Rucphen.

Meer weten? Dat kan! https://biljartverenigingodsi.weebly.com

Belangenorganisatie voor senioren