DE LANTEERN HEEFT EEN TERRAS

(maar wegens vakantie gesloten tot 1 juli 2021)

Gemeenschapshuis De Lanteern heeft een vergunning gekregen van de Gemeente Rucphen voor het plaatsen van een terras aan de achterzijde van het gebouw voor de periode van Corona.

Dit houdt in dat er maximaal 50 bezoekers mogen worden ontvangen in groepjes van 2 mits afkomstig van 1 huishouden. Reserveren is verplicht, maar mag gewoon aan de deur. Er zal aan alle bezoekers een aantal gezondheidsvragen worden gesteld, dit op zo’n manier dat de veiligheid van uw gegevens wordt gewaarborgd.

Het terras zal vanaf donderdag 29 april open zijn
van dinsdag t/m vrijdag
van 12:00 tot 17:00 uur

Het gebouw mag alleen betreden worden voor een toilet bezoek. Het is bij alle terrassen in Nederland  de bedoeling dat u zoveel mogelijk blijft zitten.

Bediening is dan ook aan de tafel
de bezoekers wordt gevraagd
zoveel mogelijk
contactloos te betalen
of per pin

Dit klinkt allemaal erg streng, maar dit zijn de algemene voorwaarden die op elk terras gaan gelden. Daarvoor krijgt u wel :                
een terras met het mooiste uitzicht van Sint Willebrord aan de voet van de kerk.

De mensen van De Lanteern hebben zich hier hard voor gemaakt, omdat zij het contact met jullie enorm hebben gemist, ze iets willen terug doen voor het geduldige wachten en om het aanbod van terrassen in Sint Willebrord te vergroten, zodat er een natuurlijke spreiding ontstaat, zodat de terrassen niet te druk worden m.b.t. de 1,5 meter regel.

Tot ziens op het terras van De Lanteern

Martijn Joosten en alle medewerkers van De Lanteern

Belangenorganisatie voor senioren